Srebrni maček

Koda izdelka #: 5HCCS

317,11 €

Description

Mačka ima mehko dlako(lahko se jo krtači), ki jo navdihujejo prave pasme. Odpira in zapira oči, dviguje taco, odpira usta, premika glavo in telo, ima celo srčni utrip ter prede. Robotsko nagrajevanje zveni, čuti in izgleda kot živa mačka. Ima pametno vgrajene senzorje, ki se odzivajo na gibanje in dotik (kot sta božanje in objemanje).

Odzive in zvoke so razvili specialisti geriatrije, da bi izboljšali vez med uporabnikom in hišnim ljubljenčkom. Ta izdelek se je pojavil v New York Timesu, People Magazine in Baltimore Sun. Predstavljen je bil tudi na CBS in na radiu BBC.

Izjava delovne terapevtke Denis Kamnar, Center slepih in slabovidnih Škofja Loka: »Ta dva terapevtska mucka, ki ju imamo, sta toliko v uporabi ves čas, da ju komaj uspemo očistiti in jima zamenjati baterije! Prav vsi  stanovalci (osebe z demenco ter tudi ostali, da ne omenjam slepih, so zelo navdušeni nad njima) bi ju imeli radi vsak dan v naročjih, res jih prav »obožujejo«. Morali bi videti ta srečen nasmeh, ko daš terapevtskega mucka nekomu v naročje. Zato nujno potrebujemo še kakšnega…«

Dodatne informacije

  • Dimenzije: 22 x 25 x 32 cm
  • Pogon: 4 x C baterije vključene

1 Mnenje

Mike C.Verified Buyer.
Reviewed on 03/08/21
My mom loves it and it helps calm her , she has dementia