Skip to main content

Načini plačila

Ponudnik omogoča plačilo z nakazilom na račun upravitelja Senzorika Varga, Mario Varga s.p. (po ponudbi / predračunu).

Ponudnik kupcu izda račun na elektronskem mediju, z razčlenjenimi stroški in navodili, kako odstopiti od nakupa in izdelke vrniti, če je to potrebno in mogoče.
Kupoprodajna pogodba (naročilo) je v elektronski obliki shranjena na strežniku ponudnika.
Po potrditvi prejema naročila ni možna sprememba vsebine naročila oz. končnega zneska naročila, razen izjemoma z odobritvijo podjetja Senzorika Varga, Mario Varga s.p..

Nobeden izmed načinov plačila ne spremeni cene!

Vračilo blaga

Kupec, ki naroči izdelke v spletni trgovini Senzorika-Varga.si, lahko v primeru, da z naročenimi izdelki ni zadovoljen ali želi od pogodbe (nakupa) iz kakršnegakoli razloga odstopiti, v roku 14 dni od prejema izdelka sporoči (na e-naslov: info@senzorika-varga.si) podjetju, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev.
V roku 30 dni po sporočilu mora blago v nespremenjeni količini in nepoškodovano poslati na naslov, ki mu ga sporočimo, saj bo v primeru vračila blaga le-to vrnjeno direktno dobavitelju.

Kupcu v roku 30 dni od prejema sporočila vrnemo vsa opravljena plačila brez da kupec to zahteva.
Stroške, ki nastanejo ob vračilu blaga, poravna kupec. Vrnjeni izdelki naj bodo nerabljeni, nepoškodovani ter neodprto v originalni embalaži.
Vračilu mora kupec obvezno priložiti kopijo računa.

Povratna pošiljka vrnjenega blaga na sedež podjetja Senzorika Varga, Mario Varga s.p., Šolska ulica 40, 5250 Solkan, mora biti oddana kot priporočena pošiljka.
Znesek računa bomo nakazali na vaš TRR.