Načini Plačila

Načini plačila

Ponudnik omogoča plačilo z nakazilom na račun upravitelja Senzorika Varga, Mario Varga s.p. (po ponudbi / predračunu).

Ponudnik kupcu izda račun na elektronskem mediju, z razčlenjenimi stroški in navodili, kako odstopiti od nakupa in izdelke vrniti, če je to potrebno in mogoče.
Po potrditvi prejema naročila ni možna sprememba vsebine naročila oz. končnega zneska naročila, razen izjemoma z odobritvijo podjetja Senzorika Varga, Mario Varga s.p..

Nobeden izmed načinov plačila ne spremeni cene!

Kupec kadarkoli lahko zaprosi za kopijo naročila, ki jo je oddal preko spletne trgovine. To stori tako, da to željo izrazi s sporočilom preko elektronske pošte na info@senzorika-varga.si.


Vračilo blaga

Kupec, ki naroči izdelke v spletni trgovini Senzorika-varga.si, lahko v primeru, da z naročenimi izdelki ni zadovoljen ali želi od pogodbe (nakupa) odstopiti iz kakršnegakoli razloga odstopiti, v roku 14 dni od prejema izdelka sporoči na e-naslov info@senzorika-varga.si, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev.

V roku 14 dni po sporočilu mora blago v nespremenjeni količi in nepoškodovano poslati na naslov, ki mu ga sporočimo.

Kupcu v roku 14 dni od prejema sporočila vrnemo vsa opravljena plačila brez da kupec to zahteva.

Pri vračilu izdelkov, morate priložiti obrazec za odstop od pogodbe. Priložite tudi kopijo računa.

Artikle lahko vrnete tako, da jih pošljete na naslov prodajalca Senzorika Varga, Dobrovnik 204G, 9223 Dobrovnik.

Priporočamo, da uporabite dostavno službo, ki omogoča sledenje pošiljke in da artikle ustrezno pripravite za transport (uporabite embalažo, v kateri ste prejeli izdelke).

Stroške pošiljanja vedno krije pošiljatelj, razen če je vnaprej dogovorjeno drugače. Plačilo stroškov vračila blaga je na način, kakor je kupec izvedel nakup.

Pri odstopu od pogodbe, kjer je bil koriščen bonus, koda za popust ali promocijska koda, se ta sredstva upoštevajo kot popust in se uporabniku ne vrnejo. Na TRR uporabnika ali drugo plačilno sredstvo, v kolikor to izrecno zahteva uporabnik, se vrne le vplačani znesek. Darilni bon se pri odstopu od pogodbe upošteva kot plačilno sredstvo in se znesek prav tako vrne uporabniku.


Vračilo artikla za pravne osebe

Če želite račun na podjetje, sprejemate pogoje poslovanja, ki veljajo za podjetja. Podjetjem, samostojnim podjetnikom in drugim pravnim osebam omogočamo vračilo pošiljk artiklov v okviru garancijskih pogojev. Pravne osebe nimajo možnosti odstopa od pogodbe v 14 dneh ali vračila kupnine kot to velja za potrošnike (fizične osebe).

Za vsa dodatna vprašanja nas pokličete na 031 314 963 ali nam pišete na info@senzorika-varga.si. Z veseljem vam bomo odgovorili.