O Nas

Smo majhno družinsko podjetje specializirano za prodajo didaktičnega materiala, terapevtskih in tehničnih pripomočkov za osebe s posebnimi potrebami. Preko specializiranih igrač za otroke in igrače za otroke s posebnimi potrebami in drugih pripomočkov pomagamo do najboljšega razvoja otrok, mladostnikov in odraslih oseb.

Navdih za ustanovitev spletne trgovine nama je dala hčerka, ki je otrok s posebnimi potrebami.

Kot vsi starši, tudi midva želiva pomagati svojemu otroku po najboljših močeh. Ampak pri tem sva se srečevala s določenimi težavami, in sicer nismo našli nobene trgovine ali spletne trgovine v Sloveniji, ki bi nudila različne specializirane pripomočke ali igrače za razvoj naše hčerke oziroma oseb s posebnimi potrebami. 

Zato sva se odločila, da se s pomočjo močne volje, znanja in poslovne žilice poveževa z dobavitelji iz tujine in tako omogočimo lažje življenje tudi staršem, ki se srečujejo s podobnimi težavami in tako poskrbimo za čim večji razvoj naših malčkov, mladostnikov in tudi odraslih oseb, ki imajo določene težave.

Ker sama že uporabljava določene igrače ter pripomočke iz naše trgovine, vam lahko z veseljem sporočava, da se najin čas in denar, ki ga vlagava, že obrestuje. Naša punčka se vedno bolj odziva, se vedno bolj giba in je vedno bolj aktivna, izboljšuje se tudi njen vid.

Ne glede na najin trud, bova še morala veliko vložiti v razvoj najine hčerke, kajti potrebuje intenzivno fizioterapijo in ostale obravnave, kar pa je precej drago. 

Zato sva se odločila, da preko naše spletne trgovine poskušava dobiti dodatna denarna sredstva (namesto zbiranja donacij, pri katerih ostali starši ne dobijo nobene podpore), vendar pa da tudi pomagava še drugim staršem, ki so se znašli v podobni situaciji.

Z vsakim nakupom, ki ga opravite v naši spletni trgovini, boste tudi prispevali in omogočili, da bo naša hčerka deležna kar se da največ obravnav. Na ta način pomagate nama in sebi.

Specializirana trgovina s pripomočki za osebe s posebnimi potrebami vključuje igrače za otroke s pp in ostale, pripomočke, orodja za razvoj oseb s posebnimi potrebami na vseh področij, in sicer:
Pripomočki za sluh
Propriocepcija
Vestibularni pripomočki
Motorika (fina in groba)
Pripomočki za spoznavanje
Pripomočki za komunikacijo
Pripomočki za socializacijo
Pripomočki za samostojnost
Vizualni pripomočki
Taktilni pripomočki
Pripomočki za senzorne sobe
Senzorna integracija
 
Naša vizija

Želimo biti prvo mesto za starše, ki želijo pri svojem otroku doseči kar se da najboljši razvoj. Specializirane izdelke še posebej priporočamo otrokom s posebnimi potrebami.

Kot starša s podobnimi izkušnjami želimo pomagati vsem staršem in ostalim do kakovostnejšega življenja svojih otrok ter bližnjih.

Z našimi produkti želimo biti tudi poglavitni dobavitelj vrtcem, zavodom in drugim institucijam, katera želijo nuditi najbolj kakovostna igrala, pripomočke za razvoj svojih obiskovalcev.

Upamo in verjamemo, da boste v naši trgovini našli pripomočke in igrače zase ter za svoje bližnje, preko katerih boste svojim otrokom ali drugim osebam omogočili kar se da največji razvoj.