Skip to main content

DARILNI BON SENZORIKA VARGA


Vsaka igrača ni dobra igrača. Ravno zato je treba dobro premisliti, kaj bomo kupili našim najmlajšim. Otrok ob samostojni igri spozna, kaj vse zmore sam; brez pomoči mamice ali očka.Od sedaj naprej lahko podarite DARILNI BON za nakup v naši trgovini. Izbirate lahko med 1200 izdelki, ki so razdeljeni v 10 kategorij.

V naši trgovini nudimo didaktične igrače in specialne igrače ter ostale pripomočke za osebe s posebnimi potrebami.


Je edina tovrstna spletna trgovina v Sloveniji.

Na voljo imate 2 možnosti:
A)    določite znesek in tako omogočite nakup več izdelkov ali
B)    izberete točno določen izdelek.

POGOJI ZA UNOVČEVANJE BONA:
Darilni bon lahko unovčite pri nakupu preko spletne trgovine www.senzorika-varga.si, preko e-maila info@senzorika-varga.si. Bon je enkratno unovčljiv, in sicer do 31. 12. 2015. Bona ni možno menjati za gotovino.

DOBRO JE VEDETI
Darilni bon velja do določenega datuma, običajno do konca vsakega koledarskega leta.

Vsak darilni bon je opremljen z edinstveno kodo, ki jo je mogoče uporabiti samo enkrat. Z darilnim bonom lahko plačate znesek spletnega naročila izdelkov skupaj s stroški dostave ali le del vrednosti izdelka. Darilni bon ima lahko vrednost določenega zneska ali vrednost določenega izdelka.


Darilne bone lahko unovčite pri spletnih nakupih ali naročilih preko e-maila. Če je darilni bon potekel, ga ni več mogoče zamenjati ali zahtevati izplačilo njegove denarne vrednosti oziroma podaljšati njegove veljavnosti.

KAKO UNOVČITI DARILNI BON
Izberite blago, ki ga želite kupiti in ga dajte v košarico. Nadaljujte in končajte naročilo. V polje KUPONI vpišite kodo darilnega bona in potrdite tako, da kliknete na gumb V REDU.
Ko vpišete kodo in potrdite nakup, se vrednost darilnega bona avtomatsko odšteje od cene vašega naročila. Ostane znesek, ki ga je treba še poravnati. Nato samo še oddate spletno naročilo.

Več o SENZORIKA VARGA
V naši trgovini nudimo SPECIALNE IGRAČE IN PRIPOMOČKE ZA OTROKE S POSEBNIMI POTREBAMI ter DIDAKTIČNE IGRAČE.

Spletna trgovina SENZORIKA VARGA je EDINA spletna trgovina v Sloveniji, preko katere lahko enostavno najdete in kupite igrače ter pripomočke za otroke s posebnimi potrebami.

Staršem otrok s posebnim potrebami nudimo celotno podporo za enostavno nabavo kvalitetnih, A-testiranih,
specialnih igrač in pripomočkov za otroke s posebnimi potrebami. V naši trgovini se nahaja več kot 1200 izdelkov, ki so skrbno izbrani in razdeljeni v 10 kategorij.

Za vsa vprašanja in pomoč pri unovčevanju darilnega bona smo vam na voljo na info@senzorika-varga.si ali po telefonu +386 (0)31 314 963.